SMS klub

Koje pogodnosti imaju korisnici OFFICE SHOES SMS KLUBA?
- Prilikom učlanjenja u Office Shoes SMS klub kupac ostvaruje jednokratno pravo na popust od 5% za kupovinu modela koji nije snižen i biće obračunat i prikazan u narudžbi.
- Uvijek ćete prvi saznati za nove kolekcije ili nastupajuće popuste i sniženja;
- Članstvo u klubu je besplatno.

Kako pristupiti SMS klubu?
Ukoliko želite da pristupite Office Shoes SMS klubu potrebno je, kada dodate proizvod u korpu, da štiklirate kvadratić: Želim pristupiti SMS klubu i ostvariti jednokratno pravo na 5% popusta za kupovinu modela koji nije snižen, nakon čega će Vam se otvoriti novo polje za unos Vaših podataka sa kojim pristupate u SMS klub.
Nakon klika na dugme “PRISTUPI” primićete e-mail, na elektronsku adresu koju ste ostavili u pristupnici, u kojem ćete dobiti promokod koji je potrebno da unesete u polje “Imam promo kod “.

Klikom na dugme “PRISTUPI saglasni ste da postajete član Office Shoes SMS kluba i dajete garanciju za tačnost podataka koje ostavljate prilikom popunjavanja pristupnice.
U slučaju unosa netačnog promo koda u polje “Imam promokod” na stranici Office Shoes Web Shop-a će biti prikazana greška i popust Vam neće biti obračunat.

• Sve podatke iz pristupnice Office Shoes d.o.o. koristiće za potrebne segmentacije kupaca, obavještavanja i unapređenja usluge.
• Office Shoes će podatke koje je dao korisnik Office Shoes SMS kluba i Newsletter-a koristiti u svrhu informisanja potrošača i slanja promotivnih materijala.
• Članovi kluba će putem SMS-a i Newsletter-a dobijati periodična obavještenja o raznim aktivnostima Office Shoes-a (promocije, popusti, nove kolekcije, vijesti i sl.).
• Svaka poruka koju članovi Kluba dobiju od Office Shoes-a je besplatna.

Članovi Office Shoes SMS kluba u Newsletter obavještenjima koja primaju imaju mogućnost da opozovu datu saglasnost, dok opoziv primanja sms obavještenja moguće je slanjem opoziva date saglasnosti na mail adresu webshop@officeshoes.me

Važno: Član Office Shoes SMS kluba može da postane svaka punoljetna osoba sa prebivalištem u Crnoj Gori koja ispuni Office Shoes SMS Klub pristupnicu vjerodostojnim podacima odnosno štiklira kvadratić za saglasnost pristupanja Office Shoes SMS klubu.

X