Šta je promo kod

Promo Kod je niz slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine, do visine naznačene na Promo Kod-u.
Kupac ostvaruje pravo na Promo Kod u okviru određenih ponuda ali ga je takođe moguće dobiti na osnovu prethodnih kupovina i na osnovu učlanjenja u sms klub.
U momentu izdavanja Promo Kod-a Office Shoes d.o.o. će donijeti odluku o vrijednosti Promo Kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promo Kod biti izdat i vremenskom važenju Promo Kod-a.
Vrijednost Promo Kod-a je izražena u vidu procentualnog popusta.
Promo Kod se ne odnosi na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Kod-a možete ostvariti samo prilikom kupovine putem Web Shop-a.
O svim instrukcijama vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promo Kod-a Office Shoes d.o.o., u momentu izdavanja Promo Kod-a, obavještava kupce putem Office Shoes Web Shop stranice.
Korišćenje Promo Kod-a prilikom poručivanja na Office Shoes Web Shop stranici je veoma jednostavno. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dolje navedene insrukcije:
Na Office Shoes Web Shop stranici www.officeshoes.me odaberite željeni artikal i dodajte ga u korpu.
Ukoliko imate važeći Promo Kod potrebno je da štiklirate kvadratić: Imam Promo Kod, potom će Vam se otvoriti novo polje:” Promotivni kod” u koje je potrebno da unesete Vaš Promo Kod.
Klikom na dugme “PRIMIJENI”, nakon pravilno unijetih podataka, i ukoliko je Vaš kod validan, popust na osnovu Promo Kod-a se automatski uračunava kod artikala koji su obuhvaćeni datom ponudom i jasno je prikazan u korpi.
U slučaju unosa netačnih podataka, odnosno ukoliko Vaš kod nije važeći, na Office Shoes Web Shop stranici će Vam biti prikazano obavještenje u vidu teksta: ‘’Pogrešan Promo Kod! Provjerite da li ste pravilno unijeli Promo Kod i da li je isti moguće primijeniti na ovu kupovinu’’ i popust Vam neće biti obračunat.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć molimo Vas kontaktirajte našu Web Shop službu prodaje putem e-mail-a na: webshop@officeshoes.me ili na tel. 020.221.184 (cijena razgovora se tarifira najviše po cijeni redovnog poziva)
Nakon pravilno unijetog Promo Kod-a je potrebno da kliknete na dugme “PORUČI IZ KORPE”, Klikom na dugme ,,PORUČI IZ KORPE’’, prikazaće Vam se završni korak gdje je potrebno da unesete Vaše podatke.
Prilikom sastavljanja narudžbe, potrebno je da popunite dolje nevedene podatke kako bi Office Shoes mogao da realizuje Vašu narudžbu :

1.Ime i prezime
2.E-mail i kontakt telefon
3.Mjesto i poštanski broj
4.Ulicu i broj

Takođe je potrebno da potvrdite da ste se upoznali sa Office Shoes Uslovima kupovine i isporuke i Office Shoes Polisom privatnosti, te da ste sa istima saglasni.
Nakon klika na dugme “ZAVRŠI-POTVRDI NARUDŽBU” dobićete automatsku e-mail potvrdu sledeće sadržine:
''Vaša narudžba je uspješno kreirana i proslijeđena službi Web Shop prodaje. Nakon utvrđivanja dostupnosti artikla, poslaćemo Vam obavještenje o statusu narudžbe na ovu e-mail adresu. Provjerite sadržaj narudžbe i tačnost podataka dolje u tekstu."

Dobru i sigurnu kupovinu Vam želi Office Shoes d.o.o

X