Plaćanje karticama

Svoju narudžbu možete platiti u trenutku kupovine na Web Shop-u platnim karticama: Visa, MasterCard , Maestro, American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta kroz sisteme Crnogorske Komercijalne Banke Crne Gore.

Na stranici za unos podataka, neophodno je da:

 • odaberete način plaćanja;
 • popunite sve neophodne podatke za račun i podatke za dostavu ukoliko se podaci razlikuju;
 • potvrdite polje: "Slažem se sa pravilima i uslovima kupovine";
 • ukoliko je polje ponuđeno - potvrditi polje „Nisam robot“.


Ukoliko se podaci za dostavu razlikuju u odnosu na podatke za isporuku potrebno je da odštiklirate označeno polje
(□ Podaci za isporuku su isti kao i podaci za račun) nakon čega će Vam biti ponuđena polja za unos podataka za isporuku:

Nakon što potvrdite narudžbu, (klikom na dugme: “Završi narudžbu”), bićete preusmjereni na WSPay stranicu na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje.
Ukoliko je transakcija uspješna bićete vraćeni na Office Shoes Web Shop stranicu sa obavještenjem da je plaćanje uspješno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspjelo, bićete vraćeni na Office Shoes Web Shop stranicu sa informacijom o neuspjelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

 

Na stranici za plaćanje će automatski biti popunjeni podaci koje ste unijeli prilikom kreiranja narudžbe u dijelu: “Podaci za račun” na Office Shoes Web Shop stranici:

 • Ime i prezime;
 • Adresa, grad i poštanski broj;
 • Elektronska adresa;
 • Broj telefona.

Neophodno je da provjerite tačnost unijetih podataka i da unesete sledeće podatke:

 • Broj kartice;
 • Datum isteka kartice;
 • Kontrolni broj (CVC/CVV" kod).

 

Sva plaćanja će biti obavljena u eurima ( € ). Ukoliko se plaćanje obavlja platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu korisnika kartice, prema važećem kursu Centralne Banke Crne Gore. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena, u odnosu na cijenu koja je iskazana na Web Shop-u.

Plaćanje karticama može izvršiti samo vlasnik platne kartice.
Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci koji se nalaze na Vašoj platnoj kartici nisu dostupni Office Shoes Web Shop-u.

Ukoliko prilikom kreiranja narudžbe Potrošač odabere način plaćanja bankovnim karticama i uspješno izvrši transakciju sredstva će Potrošaču biti rezervisana. Office Shoes d.o.o. ne preuzima sredstva do momenta potvrde dostupnosti artikla. U slučaju da se u momentu obrade narudžbe ustanovi da nismo u mogućnosti da isporučimo željeni artikal Office Shoes d.o.o. će procesoru uputiti zahtjev za oslobađanje sredstava sa rezervacije najkasnije u roku od 3 (tri) dana od datuma otkazivanja narudžbe a konačan rok u kome će sredstva biti na raspolaganju Potrošaču zavisi isključivo od politike banke preko koje je transakcija izvršena.


Za dodatna pitanja kontaktirajte Office Shoes korisničku podršku putem mail-a na:
webshop@officeshoes.me

Želimo Vam prijatnu i sigurnu kupovinu!

X