O nama

 

Od svog osnivanja 1996. godine, OFFICE SHOES se pretvorio u međunarodni specijalizovani lanac multibrend prodavnica obuće sa više od 180 maloprodajnih objekata u raznim gradovima: Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije.

OFFICE SHOES prodavnice kao i Web Shop u svojoj ponudi imaju širok asortiman svjetski poznatih brendova koji se neprestano dopunjuje.

U Crnoj Gori OFFICE SHOES trenutno ima 6 maloprodajnih objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama, čime smo Vam omogućili lak pristup visoko kvalitetnoj obući. Naši maloprodajni objekti su uređeni u skladu sa najsavremenijim modnim standardima. Savremen i moderan koncept po kojem su uređene naše prodavnice doprinosi da veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, bude vidno izložen. Neprestano ulažemo u usavršavanje i obuku našeg tima i time smo omogućili da Vas u svakom maloprodajnom objektu ljubazno dočeka stručno i uslužno osoblje koje će Vam pomoći da sa lakoćom odaberete svoj omiljeni par obuće. Izaberite vrhunski kvalitet za sebe i najbliže.

Posjetite nas u sledećim gradovima: Podgorica (BIG Fashion, EXTRA Retail Park), Budva (Mediteranska ulica), Bar (Vladimira Rolovica), Kotor (SC Kamelija), Nikšić (Njegoševa).

Naša Web Shop stranica je sigurna i vrlo jednostavna za poručivanje. Sa lakoćom možete pronaći i poručiti svoj omiljeni par. Svi artikli poručeni na našoj Web Shop stranici se prije isporuke provjeravaju, tek kada se izvrše sve sigurnosne provjere proizvod se šalje na željenu adresu.

Vaša narudžba je potpuno sigurna. Cijenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Kupovina putem Office Shoes Web Shop stranice je potpuno bezbjedna. Vašu narudžbu možete platiti gotovinski prilikom preuzimanja i platnim karticama u trenutku kupovine.

S obzirom na to da cijenimo naše klijente i želimo da im pružimo najviši kvalitet usluge, za artikle poručene putem Office Shoes Web Shop-a, dajemo pogodnost da pravo na odustanak ili zamjenu iskoristite u roku od 21 (dvadesetjedan) dan od datuma prijema pošiljke. Izaberite svoj omiljeni par, uvjerite se u kvalitet usluge i brzinu isporuke i pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.

Dozvolite nam da Vam pokažemo zašto je OFFICE SHOES postao jedan od vodećih imena u zemlji kada je u pitanju Vaša obuća!

Pratite nas i na društvenim mrežama i budite u toku sa Office Shoes novostima i promocijama:

  

 

 

X